Marketing & Communicatie Manager Allerhande Box a.i.

aug. 2016 - heden

Verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van de Allerhande Box, de maaltijdbox van Albert Heijn.

Owner Kidzy.nl

2016 - heden

In januari 2016 is Oggi.nl verder gegaan als Kidzy.nl Wij weten bij kidzy.nl als geen ander hoe lastig het is om ieder jaar weer een leuk en origineel kinderfeestje te bedenken én te organiseren. Daarom hebben wij de allerleukste kinderfeestjes in heel Nederland verzameld en op één handige en overzichtelijke website geplaatst. Kidzy.nl zorgt ervoor dat je je op een simpele en overzichtelijke manier kunt oriënteren op het leukste feestje voor je kind bij jou in de buurt.

Owner Oggi.nl

2015 - 2016

In 2015 heb ik Oggi.nl opgericht. Oggi.nl is een gratis app, die zich richt op de leukste uitjes voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Oggi.nl geeft met al meer dan 1.500 uitjes en leuke tips het antwoord op de altijd terugkerende vraag van ouders: “Wat zullen we vandaag eens gaan doen?”

Odette Marketing Consultancy

2007 - heden

Sinds 2007 ben ik werkzaam als interim marketing professional met brede (online) ervaring bij toonaangevende bedrijven als Nationale Postcode Loterij, ING, ANWB en SNS Bank. Ik combineer strategisch inzicht met een pragmatische mentaliteit en pro-activiteit en houd altijd de focus op klant en resultaat.

E-commercemanager a.i. bij de BankGiro Loterij

2013-2015

Voor de BankGiro Loterij was ik binnen de marketingafdeling verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en beheren van online campagnes, die samen met de offline (dm, tm) campagnes zorgden voor een continu volume aan verkochte loten. Door slimme inzet van search engine marketing, display advertising, affiliate marketing en social media moest ik zorgen voor een continue stroom aan bezoekers. Naast mij rol als e-commerce manager was ik als product owner verantwoordelijk voor de nieuwe site van de BankGiro Loterij. Samen met een team van front end, back end ontwikkelaars, testers, technische projectleiders, informatie analisten en designers heb ik er voor gezorgd dat er in juli 2014 een nieuwe site is gelanceerd voor de BankGiro Loterij

Senior (online) Klantmarketeer a.i. bij de Postcode Loterij

2013

Als senior klantmarketeer was ik o.a. verantwoordelijk voor het retentiebeleid voor zowel de Postcode Loterij, BankGiro Loterij als de VriendenLoterij. Overige werkzaamheden: - Realisatie van het welkomstprogramma voor de VriendenLoterij (offline & online). - Realisatie van het online verjaardagsprogramma voor de Postcode Loterij.

Projectleider online loyalty a.i.

2011-2012

Februari 2011 t/m januari 2012 was ik als Projectleider online loyalty bij de Postcode Loterij verantwoordelijk voor online loyaliteitprojecten, zoals o.a. de ontwikkeling van een online welkomstprogramma voor nieuwe deelnemers van de Postcode Loterij. Overige werkzaamheden: - Ontwikkeling van klantenservicepagina voor de BankGiro Loterij. - Realisatie van online welkomstprogramma voor de BankGiro Loterij. - Verbeteren van de winbeleving bij de BankGiro Loterij, door o.a. aanpassingen in de prijzencommunicatie

Formulemanager Internet a.i. bij ING

2010 - 2010

Als formulemanager internet binnen de afdeling VSI was ik o.a. verantwoordelijk voor het account sparen voor de zakelijke markt. Dit betekent dat ik verantwoordelijk was voor het genereren van meer inkomsten uit het online kanaal.

projectmanager AMC a.i. bij Telegraaf Media Groep

2009 - 2009

Na 5 maanden bij vrouw.nl te hebben gewerkt, heb ik nog een project gedaan voor het arbeidsmarktcommunicatie cluster binnen TMG. Werkzaamheden waren o.a.: - Verantwoordelijk voor de herinrichting van het arbeidsmarktcommunicatie cluster binnen Telegraaf Media Nederland. (vacaturekrant.nl/Telegraaf/Sp!ts) - Opstellen van segmentatieplannen voor de AMC-markt - Advies over de marktbewerking voor www.vacaturekrant.nl - Advies over de commerciële kansen door koppelingen tussen www.speurdersindekrant.nl en www.vacaturekrant.nl - Ontwikkeling van nieuwe proposities - Ontwikkelen van acties en communicatiemiddelen; intern en extern

2014 - 2014

Beeckestijn

Postdoctorale opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap. Geregistreerd Digital marketeer.

2005 - 2007

Nyenrode

Nyenrode Business University Young Management Program

1998 - 2001

Vrije Universiteit

Beleid, Communicatie & Organisatie.

Neem contact

Phone: 0031(6)